Programmeren, hoe doe je dat?

Gepubliceerd op 29 november 2023 om 17:24

Waarschijnlijk heb je het al eens gehoord dat je jouw kristallen moet programmeren.

Nee, je kan jouw steen niet aansluiten aan jouw computer & dan er op zetten wat je wilt, maar het is wel zeer gemakkelijk

 

Vooraleer de steen jou kan helpen, moet je het wat in de juiste richting sturen. Na het reinigen / ontladen & het opladen komt het programmeren.

 

Bij ons ontvang je telkens een kaartje met informatie. Hoe je ze moet reinigen / opladen & waar ze jou het beste mee kunnen helpen. Nadat je weet wat je steen voor jou kan doen, moet je de intenties vastleggen.

Waarom Programmeren?

Bij ons krijg je telkens een kaartje met allemaal eigenschappen, waarvoor de steen u kan helpen. Elk edelsteen heeft meerdere eigenschappen & door het programmeren vraag je aan jouw steen om te focussen op één of meerdere kenmerken. De edelsteen zal dan vooral op jouw vraag zijn werk doen. Voor de andere eigenschappen, zal de edelsteen een beetje aandacht geven, maar de belangrijkste prioriteit is wat jij hebt gevraagd.

 

Wat als ik dit niet doe?

Dan zal de energie verdeeld zijn. De effect zal minder zwaar zijn, dan als je het zou programmeren. Programmeren is geen verplichting! Voel dit niet juist aan of heb je hier geen zin in, is dit zeker geen probleem. De edelsteen zal doen wat juist aanvoelt.

 

Hoe Programmeren?

Zie dat je in een ruimte zit / ligt, waar jij jou veilig voelt & rustig. Focus eerst even op jouw ademhaling & wanneer je er klaar voor bent, vertel je jouw intenties aan de steen in jouw hand. Dit mag luidop of in jouw hoofd, de steen voelt wat jij wilt. Probeer dit ook te visualiseren. Dit heeft altijd wel een betere werking. Als je dit niet kan, geen probleem! De steen begrijpt jouw intenties & zal hun best doen om jou te helpen in de richting die jij wilt.

 

Je kan ook altijd mediteren & dit zo doen, maar als je er niet zo goed in bent raad ik het bovenste uitleg aan.

 

Weet je nog niet zeker hoe je het moet doen?

 

Hier een voorbeeld.

 

'Ik heb de steen Amazoniet in mijn hand & na rustig te ademen, vraag ik de steen om mij te beschermen tegen elektromagnetische stralingen, om mij in evenwicht te houden bij hevige emoties & mij te helpen met mijn acne. Ik vertrouw & waardeer jouw kracht & moge mijn verwachtingen uitkomen. Bedankt.'

 

Het laatste zeg ik erbij, wegens ik graag mijn steen wil bedanken voor wat die zal doen voor mij. Dit hoeft natuurlijk niet & je kan zeggen wat je wilt, maar dit is hoe ik mijn programmatie doe.

 

Zoals ik bij elke post zeg, moet je doen wat juist aanvoelt. Er is geen juist of fout. Volg vooral jouw gevoel!

 

Als jullie hier nog vragen over hebben, stuur gerust een mailtje of een chat & ik zal je hiermee verder helpen.

 

Veel succes gewenst!

 

Liefs Leana - LeLu's

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.